Maas Schilderwerken Tilburg – Bekend, Herkend en Erkend!

Maas Schilderwerken Tilburg, méér dan alleen schilderwerk!

Schilderwerk sinds 1921! Een betrouwbaar, gerenommeerd schildersbedrijf uit Tilburg. Maasschilderwerken.nl is een veelzijdig onderhoudsbedrijf, met schilderwerk als basis. Nieuwbouw schilderwerk, onderhoudsschilderwerk en renovatieschilderwerk, zowel binnen- als buitenschilderwerk. In de 95 jaar dat we nu bestaan hebben we een goede (landelijke) reputatie opgebouwd, waarbij onze wortels vooral zijn gevormd door kwaliteit en service.

Goed Schilderwerk is serieus vakmanschap

Ons schilder- en onderhoudswerk is een combinatie van 100% kwaliteit, service, eerlijkheid, netheid en aantrekkelijke tarieven. We hechten veel waarde aan structurele toepassing van deze karaktereigenschappen, het is immers het bestaansrecht van ieder onderhoudsbedrijf. Dat begint uiteraard met opleiding en begeleiding van je vakschilders. Al onze (35) medewerkers zijn optimaal opgeleid, worden uitgebreid ingewerkt met onze normen en waarden, zeker waar het gaat om kwaliteitsschilderwerk, klantvriendelijkheid en het serieus omgaan met deadlines.

Schilderwerk, van particulier tot overheid

We hebben een goede relatie opgebouwd met grote ondernemingen en instanties, zoals woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, de gemeentelijke-, provinciale- en landelijke overheden en verenigingen van eigenaars. Maasschilderwerken.nl is een erkend partner voor betrouwbaar en eerlijk schilderwerk, omdat we altijd onze afspraken nakomen. Mede daardoor hebben we een breed scala aan klanten op onze CV staan, zoals:
–    Woningbouwverenigingen
–    Bedrijven en instanties
–    Vastgoedsector
–    Bouwbedrijven
–    Verenigingen van eigenaren
–    Scholen
–    Particulieren

Schilderwerk en Vereniging van eigenaren

Als je een grote groep huiseigenaren vertegenwoordigt, wil je er van op aan kunnen dat het schilderwerk van hoge kwaliteit is, dat het gedaan wordt in de afgesproken tijd en dat alle huiseigenaren geen klachten hebben over het optreden van de betrokken schilders. De schilders van Maas Schilderwerken Tilburg staan bekend als zeer vriendelijk, netjes en vakbekwaam en werken  geheel volgens ons eigen ‘Protocol Schilderwerk’.

Schilderwerk voor Scholen

Ons schilderwerk is graag gezien door scholen, niet alleen omdat we professioneel advies geven, maar ook omdat we meedenken met functionaliteit en planning, zodat er zo min mogelijk overlast is. Met vakkundig en ervaren advies én schilderwerk krijgt uw school een gepaste (vrolijke) werkomgeving voor staf, onderwijzers en leerlingen.